AKTUELLT JUST NU:

    Vettenbacken öppen under vecka 10, sportlovet! Endast familjebacken i övre del (lilla liften) - för lite snö i Storbacken. Öppettider: 11:00-16:00. Sportlovskortet gäller! Dagkort 50 kr - vi har Swisch.

    Ny styrelse i Vetten Alpina IF  Vid årsmötet i december, efter den lyckade helgen i Björnrike med våra härliga ungdomar, valdes Tommy Stridh till ordförande och Katarina Sjölund till kassör. Ingemar Jakobsson är VD i bolaget som sköter backen och sekreterare i föreningen.

    Intresserad av att bli medlem och/eller hjälpa till i backen?  Skriv en rad till: vettenalpina@gmail.com

     

     

Vettenbacken 3
Vettenbacken
Isak

Vetten Alpina IF är en ideell förening som sysslar med skidåkning. Vår bas är Vettenbacken i Liden. Vi främjar spontanidrott för skidåkare, bedriver skidskola och bidrar till att utveckla bl.a. besöksnäringar.

Vi äger 85 % av bolaget Indals-Liden Turistanläggningar Vetten AB. Bolaget äger och driver Vettenbackens skidanläggningar. Läs mer om anläggningen under “Vettenbacken” i menyn till vänster!

Vill du komma i kontakt med oss är det kanske enklast att mejla oss på adressen kontakt@vetten.se (alternativt vettenalpina@gmail.com)

Skogsslingan